12. des
JUBEL: Det ser ut til å bli en jubelkveld for Dragons-gutta. Her jubler Martin Huse for Fredrik Lystad Jacobsens 2-0 scoring.
 
Ungguttene sørget for storseier
Storhamar Dragons vant til slutt 9-0 mot Rosenborg. Ungguttene Fredrik Lystad Jacobsen, Martin Huse og Trygve Hillestad sørget for fem av målene.

Publisert: 06.okt.2011 19.09
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar har til tider overkjørt gjestene fra Trondheim, de første 20 minuttene av kampen.
Det var unggutten Fredrik Lystad Jacobsen som startet det som kan bli en festaften for Dragons. Etter 9.42 spilt, scoret han 1-0 målet. Assistert av Martin Huse og Jimmy Andersson. Kun 33 sekunder senere satt Lystad Jacobsen sin andre for dagen, etter en perfekt pasning fra Christian Larriveè.
Dermed står det 2-0 til Storhamar, som forøvrig også vant skuddstatestikken i 1. periode 10-4.
 

Unggutten Fredrik Lystad Jacobsen fortsetter 2. perioden der han slapp i første, og bruker kun 33 sekunder på å føre Storhamar opp i 3-0. Assistert av Larriveè. Det er tydelig at Lystad Jacobsens tre scoringer inspirerte resten av laget til å følge opp. Minuttet senere gjør Nathan Martz 4-0. Samme mann gjør også 5-0, 22.45 spilt.

Joakim Jensen, som forøvrig spiller med gullhjelm i dag, er også sugen på å vise seg fram, og legger på til 6-0, før Eirik Skadsdammen avslutter 2. periodes målkalas med sin 7-0 scoring snaue to og et halvt minutt før pause.

Nathan Martz sier følgende om unggutten Lystad Jacobsen i pausen:

- Han har jobbet hardt, og fortjener virkelig dette.

Skuddstatestikk 2. periode: 13-13

Fredrik Lystad Jacobsen var god de to første periodene mot Rosenborg. Flere av ungguttene ville også vise seg fram. Hamar-gutten Martin Huse la på till 8-0 drøye tre minutter ut i 3. og siste periode. Huse hadde også assist på de to første målene, og spilte en god kamp for de gule og blå. Også Trygve Hillestad meldte seg på med sin 9-0 scoring da det gjenstod snaue ti minutter av kampen. Hillestads scoring ble også den siste i kampen, og Storhamar vant til slutt overbevisende 9-0.

- Vi starta kampen litt treigt, men fikk i gang spillet vårt etter seks-sju minutter, forteller en fornøyd Dragons-trener Michael Smithurst.

En annen fornøyd fyr etter 9-0 seieren, var målvakt Tommy Johansen. Han holdt nullen i en hel kamp, for første gang i den gule og blå trøya.

- 9-0 seier er helt fantastisk. Dette var helt klart en sterk seier, sier målvakten.

Skuddstatestikk 3. periode: 6-7

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke