25. aug
Oddmunn Blakseth
 
Utnyttet av svindlere
Storhamar Dragons har gjennomført en dør til dør-aksjon for å samle inn penger. Frekke svindlere har visst å utnytte det, og har ringt rundt og bedt om penger. - Ingen i Storhamar har ringt rundt, forteller Oddmunn Blakseth.

Publisert: 22.nov.2008 06:54
Oppdatert: -
HAMAR: Leder i yngres avdeling i Storhamar Dragons, Oddmunn Blakseth kontaktet HA-sporten i går kveld.

Han var fortvilet over at frekke svindlere har utnyttet klubbens forsøk på å samle inn penger.
- Vi har hatt en dør til dør-aksjon, som foregikk tirsdag, onsdag og torsdag. Den er nå avsluttet, sier Oddmunn Blakseth.
I går fikk han en telefon fra en bekjent, som fortalte at han hadde fått høre om kollegaer som er blitt ringt opp av mennesker som presenterer seg som om de tilhører Storhamar Dragons, og ber om 500 kroner i støtte til klubben.
- Disse tilhører ikke oss. Det er ingen i Storhamar som har ringt rundt, og jeg aner ingen ting om dette. Derfor ønsker vi å tipse avisa, for at folk skal vite at de ikke må gi penger til dem, sier Blakseth.
Storhamars innsamlingsaksjon foregikk som nevnt fra dør til dør i fire skolekretser i byen, og besto av unge hockeyspillere ikledd klubbens drakter. Spillerne var utstyrt med giroer, som kunne brukes til å gi penger.
Blakseth vet foreløpig ikke hvor mye som er kommet inn i løpet av klubbens reelle aksjon.
- Vi har ikke rukket å telle opp ennå, men vil gjerne benytte anledningen til å takke alle som har donert, og samtidig takke for at våre spillere er blitt tatt svært godt imot. Vi har opplevd å få mye støtte. Men igjen, vår aksjon er nå avsluttet, så ikke gi penger til noen som ringer og sier de er fra Storhamar Dragons, oppfordrer Oddmunn Blakseth.
26. november behandles klubbens søknad på 1, 5 millioner i støtte til drift. I verste fall risikerer klubben konkurs.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke