18. aug
SKADET: Jimmy Andersson har fått et brudd i foten.
 
Uvisst når Jimmy Andersson er tilbake for Dragons
Jimmy Andersson har fått konstatert brudd i foten og vet ikke når han er spilleklar for Dragons igjen.  

Publisert: 10.des.2013 04:13
Oppdatert: -

Han pådro seg skaden i hjemmekampen mot Sparta for to og en halv uke siden. Røntgen før Vålerenga-kampen avslørte ikke skaden. Derfor spilte han med store smerter mot Vålerenga. Etter den kampen fikk han tatt CT på foten, og her ble det påvist sprekk i båtbeinet i foten.
Det er den samme skaden som Nathan Martz hadde i fjorårssesongen.
Siden Vålerenga-kampen har Jimmy Andersson holdt seg ringside. Det vil han fortsatt gjøre, men han skal prøve seg så vidt på is i morgen.
- Jeg vet ikke hvordan skøytegåing vil arte seg. Jeg har en følelse av dette kan ta lang tid. Framgangen kommer ikke i rekordfart, sier Storhamar-backen som ikke vil antyde om når han er tilbake på isen igjen.
- Det kan skje før jul, i romjula mot Tønsberg eller etter jul. Det er bare å vente og se, sier Andersson som i stedet for ishockey, har tatt pappafri og koser seg hjemme med familien.
Som et slags hell i uhell, fikk også Jimmy Andersson smake på en runde med omgangssjuke mens han har gått skadet.
- Det er jeg i alle fall ferdig med. Når de verste smertene etter skaden gir seg, er jeg tilbake for fullt, sier Jimmy Andersson.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke