21. aug
 
Vålerenga med finalekontroll

o
Publisert: 30.mar.2009 09:04
Oppdatert: -
SARPSBORG: Vålerenga viser ingen svakhetstegn i NM-finalen i ishockey. Sparta Sarpsborg ble slått 2-0 på egen is søndag. Dermed leder VIF 2-0 i kamper.

Vålerenga var sterke fra start, og etter drøyt ti minutters spill tok gjestene føringen. Mathias Trygg gjorde alt på egen hånd og ordnet 1-0. Oslo-laget skapte de største sjansene i starten av kampen, og ledelsen var fortjent.
Midtveis i annen periode fikk hjemmefansen nok en kalddusj. Vålerenga trykket på i overtall og fikk uttelling da Anders Fredriksen satte inn 2-0.
Gjestene trygget inn ledelsen i sisteperioden og er klart i førersetet i kampen om NM-tittelen. Fredag vant VIF med solide 5-2, og med søndagens seier leder Espen Knutsens mannskap 2-0 i kamper. Det spilles best av sju kamper. (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke