27. jun
tap: Vålerenga tapte 3-5 for Frisk Asker.
 
Vålerenga med nytt tap

Publisert: 23.okt.2015 07:16
Oppdatert: 23.okt.2015 07:40

Vålerenga sliter hjemme på Jordal. Torsdag tapte hovedstadens iskrigere 3-5 for Frisk Asker.

Serieleder Stavanger hadde ingen problemer med å slå Manglerud Star 7-1. Laget er 3 poeng foran Sparta på annenplass. Mathias Trettenes bidro med ett mål og to assist i kampen, som aldri ble særlig spennende. Til det dominerte hjemmelaget for mye. Skuddstatistikken ble vunnet hele 54-11. Lillehammer slo Stjernen med 6-3 hvor begge lagene var i ledelsen to ganger hver i løpet av kampen. Vålerenga har ofte slitt litt ekstra når Asker-laget har gjestet hovedstaden. At rutinerte Bastiansen er viktig for årets Frisk-lag, beviste han da han økte til 5-3 etter 51.33. I OL-byen scoret Stjernen først før hjemmelaget kom tilbake og gikk opp til 2-1. Så var det Stjernens tur til å snu kampen, men de klarte ikke å svare på Lillehammers sluttspurt og til slutt endte med 6-3.

Sparta Sarpsborg klorer seg til annenplassen, men klarte bare å slå poengløse Kongsvinger med 2-1. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke