6. des
FØRSTE SEIER: Storhamar og Trygve Hillestad måtte virkelig slåss for seieren mot Lillehammer i serieåpningen i eliteserien, men vant til slutt 5-1 etter tre mål i siste periode.
 
Vant nervøs hockeyåpning
Storhamar var presset i de to første periodene i serieåpningen mot Lillehammer, men Pål Johnsen og Patrick Yetman scoret to mål hver, og ordnet seier.

Publisert: 18.sep.2008 21.44
Oppdatert: -
HAMAR: Lillehammer la overraskende stort press på Storhamar Dragons i serieåpningen.
Lillehammer var aggressive, og Storhamar slet med å komme ut av egen sone i store deler av første periode.
Likevel var det Joakim Jensen som sørget for sesongens første mål og ledelse 1-0 til første pause.

Ruben Smith sto en solid kamp i mål og reddet hjemmelaget fra flere baklengsmål i de to første periodene. Han måtte se en puck bak seg uten å være enig med dommeren, men mannen i striper mente pucken var inne.

Mot slutten av 2. periode tok Storhamar føringen og Patrick Yetman kontret inn 2-1 bak en helt utspilt Lillehammer-keeper.
I den tredje perioden scoret rekkekamerat Pål Johnsen to ganger, før Yetman sørget for sitt andre for kvelden, på pasning fra Johnsen.

– Lillehammer føler nok at de burde ha ledet kampen etter den første halvdelen av kampen. De hadde oss på gaffelen der, men 2-1-målet vårt kom et utrolig viktig tidspunkt, sier manager Torbjørn Orskaug.

Øvrige resultater, ferdigspilte kamper: Comet – Stavanger 1-4, Vålerenga – Stjernen 4-1, Sparta – Furuset.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke