21. jun
 
Varlser enda mer temperatur
I tredje periode i går ble det mye gruff. - Naturlig, mener Ole Eskild Dahlstrøm, og varsler enda mer temperatur i morgen.

Publisert: 24.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
I tredje periode i går ble det mye gruff. - Naturlig, mener Ole Eskild Dahlstrøm, og varsler enda mer temperatur i morgen.
OSLO: Storhamar pådro seg blant annet to timinuttere for dårlig oppførsel etter en del kjekling mot slutten av kampen.
- Når du møter det samma trynet hver eneste gang, som slår deg på armen og sender deg i vantet, er det naturlig at det blir sånn, sier Ole Eskild Dahlstrøm, og legger til:
- Det blir nok ikke noe mindre i neste kamp.
Han mener temperaturen må brukes positivt torsdag.
- Vi må ha et kontrollert sinne. Vi kan ikke være trauste hedmarkinger, som lar oss pisse på. Vi kan ikke være sinna hele tida, men finne en du er forbanna på, og bruke det til å hindre ham i å være god, sier Dahlstrøm, som også delte ut positive ord til 4. rekka som kom inn i varmen i går.
En fortsatt sykdomsplaget Ruben Smith likte ikke kommunikasjonssvikten mellom ham og Mats Larsen Mostue, som punkterte kampen.
- Vi dreper oss sjøl med den situasjonen. Men vi taper ikke kampen der. To av de andre skuddene så jeg ikke utgangen på. Jeg synes det gikk greit for min del. Formen er grei, men jeg merker at jeg begynner å miste stemmen. Jeg får dirigere backene så lenge den holder, sier Stavanger-gutten.
Han mener laget må heve seg fra gårsdagens innsats.
- 1. periode var bra, men 2. periode var den dårligste så langt i semien. Vi taper kampen på det. Vi må heve oss noen hakk til neste kamp.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke