13. des
SPENNENDE UKER: Om en drøy måned skal Marius Holtet bli pappa.
 
Venter nyttårsbarn
- Hockey er stort, men det å bli pappa, er større, innrømmer Marius Holtet. Ved nyttårstider har samboer Sara termin.

Publisert: 04.des.2008 05.22
Oppdatert: -
HAMAR: - Det blir spennende, sier hamargutten som aldri har spilt en A-kamp for Storhamar.

- Å få et barn i huset, betyr automatisk en endring i livet, sier Färjestad-spilleren:
- Sara har termin 4. januar, om fire og ei halv uke. Vi har bortekamp mot Modo 3. januar, sier Marius Holtet, som naturlig nok velger fødsel hvis det blir kollisjon.
Landslagsmannen har spilt samtlige av Färjestads 28 kamper så langt. Men han er ikke blant dem som får mest istid. Særlig ikke i powerplay, eller når Färjestad pådrar seg mange utvisninger.

- Vanskelig å komme inn
- Mot Södertälje mandag hadde vi 12x2, 1x5 og 1x20 utvisningsminutter. Det er vanskelig å komme inn i en sånn oppstykket kamp. Jeg spilte bare åtte minutter, sier Holtet, som definerer sine defensive arbeidsoppgaver slik:

- Jeg skal gi energi, smelle på litt og ta skudd.
Midtvegs i sesongen ligger Färjestad på 3. plass med 44 poeng. Det er fem opp til Linköping på toppen og bare to ned til Rögle på 8. plass.

Tett og jevnt
- Det er veldig tett og jevnt, sier Marius foran kveldens hjemmekamp mot Luleå. Så følger et tøft desemberprogram med fem bortekamper og bare to hjemme.

Karlstad er en ekte hockeyby. Det merker Marius godt:
- Ja, vi får høre det når vi taper og er naturligvis helter når vi vinner. Det er bare morsomt å spille når interessen er slik.
Etter 28 kamper har Marius Holtet scoret to mål og lagt tre målgivende pasninger. Klart beste poengscorer er Rickard Wallin med sine 25 poeng (12+13).
Holtets landsmann, Anders Bastiansen, har imponert så langt med 11 (6+5).
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke