20. jun
 
Verre for HOA hvis de skal stenge hallen
Daglig leder i Hamar Olympiske Anlegg, Viggo Sundmoen, sier at HOA ikke har vurdert å stenge ishallene på Hamar vest, selv om Storhamar nesten ikke har klart å betale noe halleie i 2011.

Publisert: 05.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Selvfølgelig har vi en smertegrense i forhold til at inntektene ikke kommer inn, men hallene er bygd for aktivitet og idrett. Dersom vi skal stenge dørene vil det forverre våre inntektsmuligheter framover. Det blir ikke noe lettere å drive hallen uten aktivitet, forklarer Sundmoen.
Sundmoen har sendt en positiv innstilling til Hamar kommune i forhold til å la Storhamar bytte navn på Hamar OL-Amfi for å sikre seg økte markedsinntekter. Nå avventer HOA den politiske behandlingen 16. november.
- Den politiske avklaringen blir viktig for HOAs del, her skal det vurderes både forslag om endring av navn, en ny leieavtale fra 1. januar 2012, ubetalt halleie for 2011, alt går på en måte litt inn i hverandre.
Sundmoen tror det er mulig å få til en avtale om nedbetaling av forfalt leie med Storhamar, men ser også at klubben signaliserer at de vil forhandle med kreditorene om en gjeldssanering.
- Vi kommer på lik linje med alle kreditorene her, og hvordan det blir gjenstår å se.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke