25. jun
PÅ HUGGET: Fredrik Lystad Jacobsen klemte gassen i bånn fra start i går. Han prøver han seg foran målet til Lørenskog-keeper Jürgen Penker.Alle Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Viktig rekke med lyspunkter
Midt i det mørke skademarerittet lanserte trener Michael Smithurst ei gnistrende 1. rekke i går kveld.

Publisert: 28.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Hamar
1. rekka med Christian Larrivée, Mads Hansen og Fredrik Lystad Jacobsen produserte alle tre målene da Dragons tapte 3-6 mot Lørenskog.
Fredrik Lystad Jacobsen spilte sin første kamp etter lyskeoperasjonen i mai.

- Morsom rekke

- Det var ei morsom rekke å spille i. Det fungerte bra, men vi har også mye å jobbe med. Det ene baklengsmålet er mitt blant annet, men stort sett gikk det bra. Det er viktig at vi scorer mål. Det er bare å jobbe knallhardt videre. Jeg spiller sammen med to gode hockeyspillere nå, sier Lystad Jacobsen, som var rimelig spillesugen.
- Det er kjedelig å se på. Det var utrolig moro å spille igjen, sjøl om jeg slet litt med timingen. Men det kommer fort.
23-åringen kjempet mot smertene på slutten av forrige sesong.
- Det var utrolig vondt i de siste kampene. Nå kjenner jeg ingenting, og det er utrolig deilig.
Lystad Jacobsen scoret to mål i går, og det var nok ingen som la merke til at han hadde lite kamptrening.
Trener Michael Smithurst var godt fornøyd med den nykomponerte rekka.

Planlagt lenge

- Jeg har hatt denne trioen i tankene lenge. Nå fikk vi endelig prøvd den ut, og dette er ei spennende rekke, sier Dragons-treneren, og forteller hvordan han tenker rundt rollene til de tre:
- Lystad Jacobsen skal skyte mye, for han har et veldig bra skudd. I tillegg skal han bidra som den energibunten han er. Mads Hansen er den kloke, men har også veldig gode offensive kvaliteter. Han produserte mange poeng forrige gang han var her. Mads er et av de beste eksemplene på en god allroundspiller, sier Smithurst, og avslutter med Christian Larrivée, som har vært gjennom den samme operasjonen som Lystad Jacobsen:
- Han er drivende med puck, og en veldig god avslutter.
Lørenskog styrte mye av det som skjedde i Hamar OL-Amfi i går. Storhamar avsluttet uten fem av sine faste backer. I tillegg manglet Pål Johnsen, Nathan Martz og Eirik Skadsdammen (se egen sak).
Uansett skader, trener Smithurst savnet litt ydmykhet.
- Vi kan ikke by motstanderen på mål.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke