17. aug
 
Vil bygge laget rundt unge spillere som Blakseth Huse
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen vil evaluere hele sesongen før konklusjonene trekkes etter at Storhamar for første gang røk i kvartfinalen. Han vil bygge videre på dagens unge spillere.

Publisert: 11.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Det er ikke farlig å si at vi ønsker å bygge videre på mange av de unge spillerne som har tatt et langt steg i løpet av seriespillet denne sesongen. Spillere som Martin Blakseth Huse skal være sentral i Storhamar videre, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Han trekker også fra unggutter som Robert Hestmann, Fredrik Lystad Jacobsen og Andreas Øksnes.
- Jeg kunne nevnt alle ungguttene i seriespillet, og det at de stadig utviklet seg gjorde at vi kanskje leverte en bedre prestasjon i serien enn mange ventet av oss. Det er sånn vi må tenke i Storhamar også videre, fortsette med den ungdomslinja vi har startet på, og utvikle de gode talentene som vil opp og fram.
Ingen av årets spillere er uaktuelle eller har takket nei til å være med videre neste sesong, men Bøe Andersen vil sammen med det sportslige apparatet evaluere skikkelig.
- Vi er på jakt etter hockeyspilleren som er gode både i serie og sluttspill. Kynisme, smartness og det mentale er viktige stikkord her. Hvis vi klarer å utvikle våre unge spillere videre, tror jeg alltid vi kan finne noen stjerner utenfra som passer godt inn i laget.
Storhamar har aldri budsjettert økonomisk med sluttspillsuksess. Denne sesongen hadde de lagt inn tre hjemmekamper i kvartfinalen. Det gikk akkurat.
- Det har vært tre gode kamper for oss. De to første ga oss mellom 210.000 og 230.000 kroner, og vi har vært helt på publikumstoppen, vi er veldig godt fornøyd med støtten fra våre tilskuere gjennom hele sesongen sier nestleder Jan Larsen og styreleder Tore Tomter.
Begge skulle selvfølgelig gjerne hatt et par slike kamper til. Det hadde hjulpet klubben over likviditetskneika
- Nå må vi fortsette å jobbe på, men vi skal glede oss over en god serie og at vi har mange unge spillere som har prestert bedre enn vi ventet. Alle spillerne er positive til å fortsette, og det er en styrke for oss, legger de to til.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke