23. aug
FØRJULSGAVE: Michael Smithurst vil gjerne ha seks poeng før juleferien. Kampen mot Frisk i kveld blir viktig. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
Vil fortsette seiersrekka
Storhamar Dragons har vunnet fem kamper rad uten å glitre. Michael Smithurst vil gjerne avslutte førjuls-sesongen med stil.

Publisert: 08.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Dragons-treneren mener at vinnerviljen er hovedårsaken til at Storhamar har lyktes i det siste:
- Vi får ikke alltid til det spillet vil ønsker med så mange skader i laget. Dermed mister vi også feinschmeckeregenskapene, men i ishockey og i lagidretter ellers, kan eleganse langt på veg kompenseres med viljen til å vinne.
Godt trent
At laget har avgjort kampene helt på slutten, mener han viser at gutta er godt trent, kanskje bedre enn mange av motstanderne. Helgens kamp mot Vålerenga, tar han til inntekt for dette.
- Evnen til og viljen til å kjempe helt til siste slutt, har vært vår forse i den gode perioden vi har lagt bak oss. Jeg håper vi tar med oss dette videre i kveldens kamp mot Frisk og søndagens hjemmekamp mot et annet av formlagene, Rosenborg.
Frisk ikke til å spøke med
For Selv om Frisk ligger helt nederst på tabellen, er Smithurst helt klar på at en undervurdering kan straffe seg i Askerhallen:
- Frisk var nær ved å snu kampen mot Stjernen og de slo M/S som langt fra gjorde bort seg mot Storhamar i forrige uke. Også Frisk har evnen til å stå på til siste slutt og de er et klegglag. Vi får aldri fred mot dem, selv om de har lagt om spillestilen litt fra tidligere.
avslutter med Rosenborg
Med seier mot Frisk og Rosenborg, kan Smithurst & co. ta juleferie med god samvittighet.
- Det blir en mental greie om vi klarer å oppretthold innstillingen på slutten av året. Det er noen slitne hoder rundt omkring nå.
Om Storhamar lykkes, blir spennende å se.
- Vi har en del yngre spillere som er inne i sin første sesong der de er tvunget til å ta ansvar. Dette vil uvilkårlig gjøre oss noe variable ute på banen til tider, men jeg synes vi har mestret dette bra og jeg som trener, er veldig godt fornøyd så langt, sier Smithurst.
Tøff trening til jul
Når de to resterende kampene er ferdig skal det kjøres beinhardt på trening i neste uke, før gutta får slakke ned på tempoet fram mot en velfortjent juleferie.
- Likevel vil den uka bli en avkoblingsuke. Vi slipper å ha alt maset rundt dette med mental oppladning til kamper. Vi konsentrerer oss kun om det fysiske. Det blir bra, sier Michael Smithurst.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke