24. aug
Bort?: Eirik Skadsdammen er ønsket i Kongsvinger Knights.
 
Vil ha Hes og Skads
Lars Erik Hesbråten og Eirik Skadsdammen skal toppe Kongsvinger Knights' ønskeliste.

Publisert: 03.mai.2014 04:00
Oppdatert: 03.mai.2014 04:00

Knights-trener Svein-Ove Nermo håper, ifølge avisa Glåmdalen, å sikre seg både Lars Erik Hesbråten og Eirik Skadsdammens tjenester før neste sesong settes i gang.

- Disse to passer perfekt inn i vår filosofi. De er lokale, hardtarbeidende, har erfaring og rutine, sier Knights-trener Svein Ove Nermo til Glåmdalen.

Kongsvinger Knights uttalte mål for neste sesong er opprykk til Get-ligaen - og klubben drømmer om at både Skadsdammen og Lars Erik Hesbråten (28) skal vende hjem for å hjelpe klubben med å nå nettopp den målsettingen.

Skadsdammen sier at det er Storhamar som er førsteprioritet, men Kongsvinger er en mulighet, for spilleren som er på utgående kontrakt med Dragons, og ennå ikke har pratet med klubben om en forlengelse.

Etter han kommer hjem fra Italia neste uke skal han i møter på Hamar. Da kan en avgjørelse om framtiden komme, ifølge Glåmdalen, som slår fast at hvis han ikke blir enig med Storhamar om en kontraktsforlengelse, så blir trolig Knights hans neste klubb.

Også Lars Erik Hesbråten har utgående kontrakt med Storhamar Dragons.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke