27. jun
 
Vil ha med trenerne videre
I går bråstoppet sesongen, men Sjur Rakstad-Larsen & co. i eliteutvalget er allerede i gang med å planlegge en ny sesong.

Publisert: 03.apr.2014 04:00
Oppdatert: 03.apr.2014 12:06

De vil ha med trenerne Rune Gulliksen og Tom Erik Olsen også neste sesong.

Her forteller Sjur Rakstad-Larsen om det de jobber med.

- Jeg har pratet med Rune om det, og her vil det være en kabal med arbeidsgiveren hans blant annet. Det kan være aktuelt at han blir hovedtrener på heltid også. Vi får se. Jeg har nevnt neste sesong for Tom Erik også, sier Rakstad-Larsen, og fortsetter:

- Vi må også ta en runde med spillerne, men jeg har et klart inntrykk av at trenerne har tillit i spillergruppa.

- Ikke umulig

- Tidligere ble det sagt at dere skulle lete etter trener i Sverige. Er det lagt på is?

- Vi var inne på det sporet, men nå er vår førsteprioritet å få på plass Gulliksen. Enten sammen med Olsen eller en annen, sier lederen i eliteutvalget.

Rune Gulliksen var naturlig nok skuffet etter 1-2-tapet på Jordal i går kveld.

- Jeg synes vi går ned med flagget til topps. Vi har levert et veldig bra sluttspill. Men akkurat nå er det lov å være skuffet, sier Gulliksen, og forteller litt om sine tanker om framtida:

- Jeg synes dette er veldig moro, og det er ikke umulig at jeg fortsetter hvis klubben ønsker det. Men det er ingen selvfølge å få trene dette laget. Jeg må utfordre meg sjøl hele tida for å få ut det beste ut av meg sjøl og ikke minst spillerne, sier Dragons-treneren, som tok over etter at Michael Smithurst og Jonas Norgren ofret seg da det kokte med økonomi.

Tre på kontrakt

Av spillerne er det kun tre spillere som har kontrakt videre: Christian Larrivée, Lars Løkken Østli og Mads Hansen. Trioen har igjen to år av sine kontrakter.

- Vi må også se på spillere selvfølgelig. Vi har pratet med noen, men bestemte at vi skulle ta resten etter sesongen. Det handler om å sette opp ei prioriteringsliste, sier Rakstad-Larsen.

Når det gjelder budsjett vet han ikke så mye ennå.

- Det aller viktigste er at vi får lisens. Det svaret kommer i løpet av måneden. Det vi vet er at det blir lavere lønnsbudsjett, men vi i utvalget ønsker selvfølgelig mest mulig til sport. Sporten er produktet vårt, sier Sjur Rakstad-Larsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DEPP: Det var dyster stemning etter kampen i går kveld: Her ser vi Jokaim Jensen, Johansen, Schmidt.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke