23. aug
 
Vil ikke bli proff

Publisert: 06.jan.2009 05:26
Oppdatert: -
SARPSBORG: Sparta-kaptein Jonas Andersen (27) er i storslag, men har ingen planer om å gjøre et nytt forsøk på å slå gjennom i svensk ishockey.

- Jeg ønsker ikke å flytte en gang til. Svensk hockey er jeg ferdig med. Jeg gidder ikke hangle rundt i en fjerderekke. Da er det bedre å være i Sparta, sier Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.
27-åringen hadde et mindre vellykket opphold i Leksand for drøyt fire år siden. Etter en trøblete start på sesongen var han tilbake i Sparta før jul. Nå satser han på å bli i moderklubben resten av karrieren.
- Jeg fikk ingen tilbud fra Sverige den sesongen jeg produserte 78 poeng. Etterpå har jeg ikke ofret en overgang til utlandet en tanke. Det er bare Sparta som gjelder for meg, sier Andersen. (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke