16. des
Jubel: Anders Theodor Braavold omfavnes av Pål Johnsen etter sitt første mål i eliteserien ved 3-1.
 
Vil jobbe for å redde Dragons
Christian Larrivée kutter gjerne lønnen sin i Storhamar. Nå går canadieren norskkurs for å få visum, slik at han kan ta på seg en deltidsjobb ved siden av hockeyen for å spare klubben.

Publisert: 27.jan.2014 04.13
Oppdatert: -

I går var Larrivée, kanskje sammen med Joakim Jensen, den Storhamar-stjernen som glitret mest på isen i 7-2-seieren over Rosenborg.
Canadieren går på norskkurs. Ikke bare for å lære språket, men også slik at han kan skaffe visum og dermed få muligheten til å søke seg en deltidsjobb ved siden av ishockeyen.

Vil spare klubben

- Jeg må ha 300 timer norskkurs for å kunne skaffe visum før jeg har lov til å ta meg jobb ved siden av hockeyen, sier Christian Larrivée til HA-sporten, og forteller videre:
- Jeg har lyst på en deltidsjobb. Da får jeg mulighet for å kutte ned på lønna jeg har i Storhamar, og kompensere med deltidsjobben jeg da kan ta på meg. Jeg elsker dette landet og Storhamar Dragons, og gjør det som er nødvendig for å få bli værende her. Det er ikke moro for noen å gå ned i lønn, men jeg er absolutt villig til det, sier dragenes nummer 23, som har planer om å bo i Norge videre også etter at karrieren som ishockeyspiller er over.

Slitt med sykdom

Sammen med Joakim Jensen og Pål Johnsen dannet Larrivée en effektiv og produserende rekke mot Rosenborg. Til sammen sto de for seks poeng i 7-2-festen i går.
- Vi har spilt sammen siden jul i fjor, og kjenner hverandre veldig godt. For min del er det ikke så farlig om det er jeg som plukker poengene, så lenge jeg jobber hardt og får de andre til å se bra ut, sier han, som bidro både offensivt og defensivt.
Han har slitt en stund med sykdom, men føler seg stadig i bedring.
- Jeg har vært mye syk og faktisk spilt en del kamper med sykdom i kroppen, men nå har det løsnet litt. Og jeg er god da jeg er i form, slår han fast.

Drepte kampen

Han er naturligvis fornøyd med seieren og de tre poengene mot Rosenborg.
- Det er lenge siden vi scoret det første målet i en kamp. Da fikk vi med oss publikum, og det er sterkt å score fem mål på én periode, smiler Larrivée.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke