20. aug
 
Vil være overlegne i undertall
Dragons-trener Peter Johansson er imponert over den jobben Lars Erik Hesbråten og Martin Blakseth Huse gjør, spesielt i undertall. I kveld skal de krige mot Sparta.

Publisert: 23.nov.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Det er ofte andre spillere som får mest oppmerksomhet, men både Lars Erik Hesbråten og Martin Blakseth Huse gjør en kjempejobb. De gjør mye av det vi kaller en drittjobb, men det er så utrolig viktig. De fungerer veldig bra sammen, sier Johansson, og fortsetter:
- Huse har overrasket meg positivt og har fått mye spilletid, sier Johansson.
- Leser hverandre godt
Martin Blakseth Huse synes det er bra flyt for tida.
- Det går bedre nå enn forrige sesong. Vi har fått en bra kjemi i 3. rekka, og i undertall fungerer det veldig bra med meg og Hes. Han er flink til å dekke skudd, og vi leser hverandre godt. Rekka vår har også produsert bra, og det er alltid moro, sier Huse.
Andre Paulsen er tredjemann i den rekka.
Spiller mye
Lars Erik Hesbråten er en av Dragons-spillerne som er på isen mest. Han spiller både i over- og undertall.
- Jeg og Huse spiller bra sammen i undertall. Det er helt greit å spille både undertall og power play. Jeg liker å spille mye. Da er det også lettere å komme inn i kampen, sier Hesbråten, og fortsetter:
- For min egen del har det løsnet i de siste kampene, men jeg burde scoret noen flere mål. Mot Stavanger hadde jeg noen store sjanser. Jeg synes vi har tatt mange steg som lag denne sesongen. Det er mye mer stabilt, sier Hesbråten, som står med åtte scoringer, sammen med Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen.
De tre topper den statistikken i Storhamar.
Seks mål i overtall
Seks av Hesbråten-målene har kommet i overtall.
Peter Johansson er fornøyd med det Hesbråten har levert.
- Han spiller mye, og vi er helt avhengig av slike spillere. Han dekker mange skudd i egen sone, og får mye juling foran mål i overtall. Slike typer må verdsettes i et lag. De er viktige, sier Dragons-treneren, som er helt klar på at Dragons kan ta Sparta i kveld.
Bedre og bedre
- De er sikkert revansjesugne etter to tap. Jeg er usikker på hvordan det vil slå ut, men vi har en bra sjanse, og vi er på gang. Det er mye bedre nå enn for en måned siden, og det er flere spillere som har tatt store steg. På backsiden liker jeg spesielt utviklingen til Andreas Øksnes og Mats Larsen Mostue. 4. rekka har også gjort en bra jobb når de har vært på isen, sier Peter Johansson.
Sparta kommer fra tap mot Vålerenga og et overraskende tap mot Frisk Asker sist.
- Vi må fortsette med det vi gjorde mot Lørenskog og Stavanger, og så må vi sette sjansene våre, sier Lars Erik Hesbråten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke