20. jun
Flere muligheter: Alexander Reichenberg kan bli Storhamar-spiller kommende sesong, men 22-åringen vurderer flere klubber.
 
- Fikk med meg at Storhamar-fansen hadde drakter med navnet mitt på
Alexander Reichenberg (22) klarte ikke å forhindre nytt kvartfinaletap mot Storhamar søndag. Neste sesong blir han kanskje å finne i gult og blått.

Publisert: 09.mar.2015 06:43
Oppdatert: 09.mar.2015 06:54

Da Lillehammer tapte 3-2 hjemme mot Storhamar i den andre kvartfinalen søndag, hadde store deler av Storhamar-supporterne kledd seg i gule t-skjorter med Alexander Reichenbergs navn og nummer på ryggen.

Smigret av interessen

For etter det HA-sporten erfarer skal både spilleren selv og Storhamar være interesserte i en overgang.

- Jeg fikk med meg at de hadde drakter med mitt navn og nummer på. Det er jo moro at andre lag er interesserte i meg, sier Reichenberg som forteller han vurderer flere andre klubber i tillegg til Lillehammer og Storhamar.

Nå har 22-åringen fullt fokus på sluttspillet.

- Jeg kan ikke gå rundt å tenke på det nå. Jeg er Lillehammer-spiller og forholder meg til det.

I 3-2-tapet i går var Reichenberg av kampens mest toneangivende spillere. Han plaget Storhamar-backene i samtlige 60 minutter, men uten å notere seg for noen målpoeng.

- Det var et surt tap i dag. Vi er mye bedre med i denne matchen, men surrer det til i 2. periode igjen, depper Lillehammers nummer 61.

- For min egen del så synes jeg at jeg spiller en god kamp. Jeg datt ut av tellinga på hvor mange skudd jeg hadde, men det var nok til å score, sier Reichenberg.

- Bedre enn Storhamar i dag

Lillehammer-trener, Tor Nilsen var fornøyd tross tap, men deppet på spillernes vegne.

- Det er frustrerende å tape en kamp hvor vi utvilsomt er bedre enn Storhamar, sier Nilsen.

- Jeg er stolt over innsatsen og energien gutta viser i dag.

For etter en rolig 1. periode var det gjestene fra Hamar som tok tak i kampen, anført av Jacob Berglund som scoret Storhamars to første mål, hvorav det første var i undertall.

- Vi gjør noen personlige feil vi ikke har råd til og Storhamar straffer oss knallhardt, sier Nilsen som ikke er bekymret for fortsettelsen i kvartfinaleserien. Han tror måten Lillehammer avsluttet søndagens kamp gir energi.

- Vi er nær ved å snu kampen etter en sterkt 3. periode. Den gir gutta trua på at det her er mulig å snu. Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å dra ut denne kvartfinaleserien så langt vi kan, avlsutter Nilsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke