23. aug
 
Wälitalo får sjansen
Daniel Wälitalo får sjansen i Dragons-målet mot Lørenskog i kveld.

Publisert: 08.okt.2009 05:12
Oppdatert: -
HAMAR: Ruben Smith har stått samtlige minutter i serien så langt. Her forklarer trener Rune Gulliksen keeperbyttet:

- Ruben (Smith) har vært veldig god, men sesongen er lang, og vi har to gode keepere. Nå får Daniel sjansen. Jeg er trygg på at det skal gå bra, sier Gulliksen, som så kampen mellom Lørenskog og Stjernen.
- Lørenskog er ubeseiret, og det er imponerende. De spiller med stor energi, og er gode offensivt. De scorer mange mål, og målene kommer ofte tett. De har også snudd kamper på en imponerende måte. Vi må demme opp, og det er ingen tvil om at de er bedre offensivt enn defensivt, sier Dragons-treneren.
Treneren føler at hjemmelaget er godt forebredt.
- Jeg liker alltid å kjenne motstanderen, men det er eget lag som er det viktigste uansett. Vi skal spille vårt spill, og styre på hjemmebane. Det er et klart mål, og vi går for seier - uansett. Gutta skal jobbe hardt både med og uten puck, sier Gulliksen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke