6. des
 
Yngres kan få store problemer
Oddmunn Blakseth er leder i yngres avdelig i Storhamar, og innrømmer at de får store problemer hvis dommerne holder fast på at de trekker seg.

Publisert: 23.aug.2008 06.09
Oppdatert: -
HAMAR: Da HA-sporten snakket med Blakseth i går hadde han ikke fått snakket med dommeransvarlig Glenn Frode Kristoffersen, og de andre dommerne det gjelder.

- Hvis dette blir en realitet står vi nesten på bar bakke. Da er vi helt avhengige av å bruke dommere fra andre klubber, og det koster penger. Det er flere sider av denne saken. Dette vil jo eventuelt ramme en tredjepart. Og hvem blir taperen her?, sier Blakseth, og fortsetter:
- Dette vil i tilfelle være kjedelig for Storhamar som klubb. Vi har jo jobbet for å få opp dommere.
Peter Blakstad ser utfordringen med yngres kamper.
- Hele mjøsregionen vil få et problem, men jeg må bare si at jeg dessverre ikke kan fortsette etter det som skjedde. Jeg har lyst til å dømme, og dette er jo kjedelig for klubben. Men jeg må bare beklage, sier Blakstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke