buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
UNDERTALL: Storhamar spilte store deler av kampen i fem mot fire-spill.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Sasja hyller lagmoralen
Storhamar vant 2-0 etter oppvisning i undertallsspill.

Publisert: 24.okt.2015 15:14
Oppdatert: 24.okt.2015 22:12

Storhamar pådro seg 19 utvisningsminutter i Stjernehallen; Stjernen slapp unna med fire.

Men selv om østfoldingene hadde én mann mer på isen i nesten et helt kvarter totalt, greide de aldri å finne veien forbi Oscar Östlund. Sammen med en ugjennomtrengelig mur av defensivt oppofrende gulblå helter holdt svensken buret rent.

- Vi får en haug av utvisninger, og noen av dem er ytterst tvilsomme. Derfor er det veldig sterkt av oss å vinne denne matchen, sier Lars Erik Hesbråten.

Én Storhamar-scoring i hver ende av kampen gjorde nemlig at gjestene tok med seg tre viktige poeng hjem fra Fredrikstad.

Videodømming ga 1-0

Førsteperioden ble en rotete begivenhet for Storhamar. Totalt seks utvisningsminutter satte sitt preg på et bortelag som aldri greide å ta kommandoen på isen.

Stjernen skapte heller ikke det helt store, og etter et relativt sjansefattig kvarter fant gjestene - rotet til tross - veien til nettet. Lars Erik Hesbråten avsluttet, og sammen med bortefansen feiret han scoring. Dommerne lot imidlertid spillet fortsette, og videodømming måtte til for å godkjenne nummer 85s 1-0-goal.

Utvisningene haglet

I midtperiodens første kvarter handlet alt om Stjernen - mye fordi Storhamar pådro seg utvisning etter utvisning og også da sjelden hadde fullt lag på isen.

Oppofrende undertallsspill og en god Oscar Östlund sørget likevel for at midtperioden forble målløs, og spillemessig underlegne Storhamar kom faktisk nærmest scoring da Alexander Reichenberg traff innsiden av stolpen og dommerne igjen trengte videobilder for å fatslå at pucken aldri hadde krysset målstreken.

Avgjorde i åpent mål

Storhamar åpnet tredjeperioden med en ny utvisning, og seks og et halvt minutt før slutt fikk Eirik Skadsdammen, som om Storhamar ikke allerede hadde kjempet nok i undertall denne lørdagen, en femminutters utvisning pluss liten disiplinærstraff etter en takling på Robin Axbom.

Likevel: Stjernen stanget, stanget og stanget mot Storhamars strålende undertallsdefensiv og solide målvakt Östlund.

- De skaper nesten ingenting i løpet av den siste utvisningen, og det er sterkt av oss. Jeg forventa hardere trøkk fra dem da, sier Øksnes.

- Viser lagmoral

Da vertene i et desperat sisteforsøk tok ut målvakt på tampen, svarte Joakim Jensen ved å avgjøre kampen til 2-0 i Storhamars favør.

Storhamar-trener Aleksander Smirnov likte mye av det han så fra trenerbenken.

- Guttene mine ofrer seg knallhardt i undertall, dekker skudd og viser stor lagmoral. Det ble ikke så mye finspill, men nå taklet vi undertallsspillet veldig bra. Jeg er fornøyd med mye av det jeg så i dag, sier han.

Mens Storhamar vant i Fredrikstad, slo Lørenskog Frisk Asker 6-2. Vålerenga vant litt senere lørdag 4-2 borte mot Sparta Sarpsborg.

Storhamars lag:

Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Scott Hotham, Jimmy Andersson - Eirik Skadsdammen, Christian Larrivée, Joakim Jensen.

2. rekke: Erik de la Rose, Andreas Øksnes - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

3. rekke: Patrik Bäärnhielm, Magnus Eikrem Haugen - Martin Gran, Martin Blakseth Huse, Martin Rønnild.

4. rekke: Christian Bull - Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Magnus Lindahl.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SJEF: Aleksander Smirnov.
FOTO: Bendik H. Eriksen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat