20. aug
 
Dramatisk for Aalmen da kamp måtte utsettes
Få med deg den morsomme og dramatiske avsløringen i Corner.

Publisert: 24.sep.2015 07:15
Oppdatert: 24.sep.2015 07:15

Brumunddals kamp mot Førde holdt nemlig på å gå i dass. I hvert fall for Håkon Aalmen.

Dramaet som utspilte seg i Førde for drøyt to uker siden avsløres nå i denne ukas Corner.

- Skal ikke kunne skje

Her forteller Håkon Aalmen om det som skjedde da Brumunddals kamp mot Førde måtte utsettes i ti minutter fordi han hadde havnet i ei knipe på do.

– Dette skal egentlig ikke kunne skje, men når det først skjer, så er det ikke overraskende at det er Håkon Aalmen som får det til, sier HamKam-spiller og en av Aalmens samboere Kristoffer Hagen.

Aalmen og Hagen er gjester i denne ukas Corner hvor hendelsen i Førde blir et lite hovedtema og får Aalmens egne ord på hvordan han opplevde dramaet som utspilte seg før kampen kom i gang.

Vi kan røpe så mye som at Førde måtte tilkalle forsterkninger for at det i det hele tatt skulle være mulig å få Håkon Aalmen ut på banen. Hva slags forsterkning får du vite hvis du klikker på videoen over.

Rekord i skuddkonkurransen

I tillegg blir styrkeforholdet mellom HamKam og Brumunddal et tema, mens Aalmen også sammenligner Kevin Knappen med øvrige trenere han har hatt.

Alt dette pluss skuddkonkurransen vår "Hvem kan skyte hardere enn Pål" i denne ukas Corner.

Hvor den endelig vinneren kåres. Og vi kan røpe så mye som at vinneren kommer i siste episode. Få med hvor hardt det blir skutt. Og om Pål Jacobsens rekord på 159 km/t endelig ryker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke