buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Innsats: Storhamars strekspiller Sondre Gjerdalen spilte godt i alle tre kampene. Her banker han inn ett av sine mange mål.
 
Dramatisk slutt
Storhamars G18-lag mistet et godt utviklingsvindu da de ikke klarte og kvalifisere seg til Lerøyserien. De gule og blå slapp inn det avgjørende målet ett sekund før slutt.

Publisert: 15.okt.2017 19:42
Oppdatert: 15.okt.2017 19:44

Etter ett tap og en seier, var det klart at dersom Storhamar G18 skulle kvalifisere seg til Lerøyserien, måtte laget slå Haslum i tredje og siste kamp.

Lagene fulgte hverandre som skygger i de første 25 minuttene, med Haslum som det førende laget. En sterk sluttspurt av Haslum gjorde at Storhamar lå under 12-15 etter 25 spilte minutter.

Ga aldri opp

Storhamar ville være med og ga seg aldri. Trenerduoen Piotr Modestowicz og Roger Jenssen var strålende fornøyd, helt til det gjensto ett sekund.

– Vi ledet 23-22 i det Haslum tok time out 17 sekunder før slutt. Vi manet spillerne til å lage frikast. Det klarte vi ikke og skuddet kom ett sekund før slutt. Der og da syntes jeg veldig synd på gutta. Vi mistet med dette en meget god utviklingsarena. Lerøyserien er nok hakket bedre enn andredivisjon og vi ville så inderlig være med, sier en litt skuffet Roger Jenssen.

Kan lære av det

Storhamar-treneren mener likevel at laget kan lære av denne helgen, selv om ikke laget kvalifiserte seg.

– Det er lærdom i alt en gjør. Selvfølgelig er dette ikke den artigste måten, men vi må ta det som mannfolk, sier Jenssen.

Mot Bodø i første kamp, gikk Storhamar på sitt eneste tap. 23-25 burde etter spill og sjanser blitt Storhamar-seier. Toppscorer ble Håvard Solheim Jenssen med åtte mål.

I kampen mot Stord ble det lekestue. Storhamar spilte på hele sitt register og ga seg ikke før det sto 18-33 på resultattavla. Stian Christiansen ble toppscorer med åtte mål. Det ble Christiansen også i siste kamp mot Haslum. Da stoppet han på sju mål.

Tre strake tap

Storhamars J18-lag fikk det tøft i alle sine kamper. Tre strake tap tyder på at Lerøyserien er et stykke unna lagets nåværende nivå.

Likevel var det mye positivt å finne i de tre tapene. Spillerne visste nok før det braket løs på lørdag, at de ville få det tøft.

Keepertalentet Lea Løkke-øwre, som kom til Storhamar før denne sesongen, vartet opp med flere klasseredninger. Tuva Elise Risbakken viste også gode takter.

Storhamar tapte 14-22 mot Molde i første kamp. Kamp nummer to ble den jevneste, men det ble 13-20 mot Stjørdal. Mot Nit/Hak i siste kamp tapte Storhamars jenter hele 18-31.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat