20. jul
 
Edvartsen skal rydde opp i Lørenskog
Svein-Erik Edvartsen ble tirsdag ansatt som administrerende direktør i Lørenskog.

Publisert: 26.jun.2013 19:21
Oppdatert: -

- Det har vært en veldig vanskelig avgjørelse. For det første er ikke karrieren min i Manpower avsluttet, og for det andre sluttet jeg i Dragons for å få mer tid til fotballdommergjerningen, sier Edvartsen i en pressemelding.

34-åringen, som nylig ga seg i Storhamar, sier at klubben legger til rette for at han kan trene når han vil, ha hjemmekontor noen dager i uken og få fri til dømmingen.

- Jeg har aldri opplevd å være så sterkt ønsket og at forholdene så til de grader er lagt til rette for fotballdømmingen før jeg starter i en ny jobb, sier Edvartsen.

Klubben fra Romerike må starte kommende sesong med 20 minuspoeng, etter at de leverte inn lisenssøknaden for sent. De forsøkte å anke, men ble kontant avvist.
- Vi har innsett at vi har en vei å gå når det er snakk om administrasjon. Nå kan styret berolige alle som er glade i Lørenskog om at tiden for rot er over. Vi har ansatt den beste i Norge på idrettsadministrasjon, oversikt, struktur og orden. Edvartsen skal gjøre oss til en toppklubb på utsiden av banen også, sier styremedlem og sportssjef Atle Olsen.
Lørenskog har før og etter det ble klart at de straffes hardt med minuspoeng, hentet inn flere kvalitetsspillere. Blant annet har landslagsbackene Mats Trygg og Henrik Ødegaard kommet inn. Hamar-gutten Steffen Thoresen kom også inn fra erkerival Vålerenga.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke