16. jul
 
Ekspertene hyller Storhamar etter heltens uttalelser
Oskar Østlund leverte en kanonmatch mot Red Bull Salzburg. Så fortsetter han å imponere i Rinkside.

Publisert: 07.okt.2015 00:23
Oppdatert: 07.okt.2015 09:35

Rinkside har besøk av både Scott Hotham, Oskar Östlund og matchvinner Jimmy Andersson.

Og etter sendingen snakker Rinkside-ekspertene Svein Harald Arnesen og Tor Nilsen om hvor imponerte de er over uttalelsene til Storhamar-målvakten Oskar Östlund. For ikke nok med at han redder mange pucker, uttalelsene hans i Rinkside etter kampen gjorde at ekspertene nå er sikre på Storhamar også snart slår hardt tilbake i serien.

- Det er bare å høre hvordan han snakker. Jeg har hørt slikt prat før, men dette tror jeg virkelig på. Det må være en fantastisk lagmoral i Storhamar når målvakten sitter og snakker slik om laget sitt og ikke minst om konkurrenten sin Robert Hestmann. Det er herlig å høre, sier Tor Nilsen.

- Det er akkurat sånn det skal være, men det er ikke alltid så lett å få det til, sier Svein Harald Arnesen.

Eksakt hva Östlund sa kan du altså få med deg i denne sesongen.

Her får du også med deg siste nytt rundt matchvinner Jimmy Andersson i forhold til hans søknad om norsk statsborgerskap.

Og ikke minst så avslører Scott Hotham hvordan det går med skaden hans. I Rinkside får du svaret på når han kan være tilbake på isen.

Men først og fremst er denne sendingen en hyllest til laginnsatsen til Storhamar som sørget for at laget nå er klar for åttedelsfinalen i Champions Hockey League.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke