20. jul
Det måtte straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner i cupoppgjøret mellom Bodø Glimt og Elverum. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 
Elverum videre på straffespark
Lederlaget i 1. divisjon, Bodø/Glimt, røk onsdag ut av cupen da divisjonskollega Elverum vant etter straffesparkkonkurranse.

NTB
Publisert: 31.mai.2017 21:20
Oppdatert: 31.mai.2017 21:20

Gjestene ligger nede på 11.-plass på tabellen, men holdt serielederen til 1-1 etter ordinær tid og til 2-2 etter ekstraomganger. I straffekonkurransen vant Elverum 7-6.

Etter en tam første omgang på Aspmyra tok bortelaget ledelsen ved Amot Layouni med en akrobatisk scoring. Et langt innkast ble stusset videre til Layouni, som tok ballen ned på brystet, hev seg rundt og fikk venstrefoten på ballen. Skuddet snek seg inn nede ved stolperota.

Det så lenge ut til at det skulle bli kampens eneste mål, men slik ble det ikke. Fire minutter på overtid var Joachim Osvold først på en retur etter frispark og tuppet ballen inn Elverum-målet.

I ekstraomgangene så de 614 tilskuerne hjemmelaget ta føringen etter 99 minutters spill da Ulrik Saltnes stanget Glimt i føringen.

Etter 113 minutter var det igjen Elverum som kunne juble. Carlos Gaete Moggia sendte av gårde et skudd fra 22 meter som gikk rett i nettet, og lagene var igjen like langt.

Begge lag scoret på sine seks første straffespark. Bodø/Glimt bommet på sitt sjuende da Karl Fredrik Tervaniemi reddet Thomas Jacobsens forsøk. Elverums sjuende og siste straffe ble satt av Stian Simenstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke