buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
vil vurdere etter hvert: Fred Leo Nysæter stortrives som sjef i favorittklubben, men har ikke vurdert om han på sikt vil satse som fotballtrener.
 
Nysæter er usikker på om han vil satse på en trenerkarriere
Fred Leo Nysæter har ikke vurdert om han vil satse som fotballtrener på sikt.

Publisert: 18.jun.2016 10:05
Oppdatert: 18.jun.2016 10:22

– Jeg har mer enn nok utfordringer her i Brumunddal nå, så jeg har ikke tenkt så langt, sier Nysæter til HA-sporten.

Dala har siden han tok over roret på Sveum, plukket fem poeng på fire kamper, men burde stått med tre strake seire etter tapet mot HamKam. Både mot Nybergsund og Nardo røk seieren på overtid.

– Det er selvsagt veldig surt, men når vi har fått det litt på avstand, er vi isolert sett fornøyd med uavgjort på bortebane mot de to lagene. Marginene vil være litt for og imot, og det vil jevne seg ut, sier Nysæter.

– Motiverende

Men selv om han ikke har tenkt så mye på framtida, forteller han at det har vært noen inspirerende uker i sjefsstolen på Sveum.

– Jeg føler det har gått veldig greit. Det er kjempemoro og motiverende akkurat nå, og jeg har en fin miks mellom sivil jobb og som fotballtrener på fritida, sier Nysæter og legger til:

– Så får vi telle opp etter en stund.

Men der han ikke ønsker å si så mye om framtidsplanene, er han klar på hva han mener er viktig å ha i bakhodet som fotballtrener.

– Man må ikke gjøre fotball for alvorlig, og det er i utgangspunktet et enkelt spill. Det handler også om å ha det morsomt, vi er mye sammen, og må trives med det vi gjør, sier Nysæter.

Han har hele tiden vært klar på at han vil videreføre filosofien han og Kevin Knappen har jobbet med i halvannet år, før sistnevnte forsvant til Briskeby.

– Vi har ikke drevet med noe hokus pokus her den siste tiden, men videreført det Kevin starta, sier Nysæter.

– glød og vilje

Og det er noen grunnelementer han mener må ligge i bunn for å skape et godt fotballag.

– Vi ser i EM, at lag som oser av guts får resultater. Uten glød og vilje, får man sjelden gode resultater, mener Nysæter.

I dag håper han den oppskriften skal være nok til å slå Byåsen, som gjester Sveum. Det er som spådd på forhånd, svært jevnt midt på tabellen, og Brumunddal har med seier muligheten til å klatre vekk fra den utsatte åttendeplassen.

– Det er igjen en viktig kamp, men vi går alltid på bana for å vinne fotballkamper, og håper på nok en god prestasjon mot Byåsen, sier Nysæter.

Christoffer Heier Solbakken soner karantene for gule kort, og Dardan Rexhaj og Esten Grini er fortsatt på skadelista på Sveum, men ellers meldes det om fullt tilgjengelig mannskap.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat