17. jul
 
Erik Stensrud gleder seg til å selge Storhamar-jentene
Gutta har tatt nesten hele kaka lenge i Hamar, men Erik Stensrud håper og tror han skal få gode avtaler fordi han har jenter å selge.

Publisert: 20.jan.2011 08:03
Oppdatert: -
HAMAR: I mange år har han frontet fotballen i HamKam. Nå skal han ta opp konkurransen med dem og snakke jentenes sak. Og Stensrud bare gleder seg.
- Jenteidrett er unikt i dette markedet i Hamar. Jeg synes det er interessant, og jeg leder meg til å prøve å få det til, sier han til HA-sporten
Målet for 2011 er å skaffe fire millioner sponsorkroner.
- Det viktigste er å lage avtaler som du vet du kan følge opp. Slik at de som blir samarbeidspartner får igjen det de forventer. Noe ser nok på dette som en gave, mens andre ser på det helt profesjonelt, sier Stensrud, som mener det er flere grunner til at idrett selger godt i sponsormarkedet.
- Vi er generelt veldig idrettsinteresserte i Norge, og veldig mange er involvert i idretten. Dessuten har vi en unik modell hvor det meste er basert på frivillighet, sier han.
Stensrud mener også at Hamar er et bra område å selge seg inn i.
- Markedet har jo økt veldig. Samtidig gir idretten mye tilbake også. Hvis ikke idretten hadde vært der så hva da. Vi holder ungene i gang med gode ting, sier Stensrud.
Han er akkurat i startfasen med jobbingen for Storhamar, men målet er å ha rundt 100 gode samarbeidspartnere. Stensrud mener at klimaet etter finanskrisen har bedret seg. Derfor ser han lyst på oppgaven. Selv har han også erfaring fra Tyskland hvor han jobbet for Adidas.
- Da hadde vi 15 av 18 bundesligalag. Men nå er det blitt så dyrt å sponse topplagene at Adidas bare er inne i tre lag, forteller Stensrud.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke