21. jul
TOER: Mari Jevne Arnesen.
 
Falt og slo hodet - ble nummer to
Mari Jevne Arnesen falt og slo hodet i jaktstarten lørdag, men ble nummer to. Hun håper det ikke er alvorlig en uke før junior-VM.

Publisert: 28.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
RAUFOSS: - Jeg ramlet skikkelig og slo hodet i bakken, og nå føler jeg meg ikke helt bra, men jeg håper det ikke er noe alvorlig, sier 20-åringen.
Hun gikk ut i tet i jaktstarten, 19 sekunder foran Linn Hokholt fra Lillomarka. De to knivet hele veien. Først ble Jevne Arnesen tatt igjen, så dro hun fra, før hun ble tatt igjen - og falt.
- Jeg var sliten da jeg ble tatt igjen andre gang, og hun løp fra meg i noen kraftige stigninger. Nedover var jeg på vei tilbake før fallet, forklarer Hamar-løperen.
I mål var hun 48 sekunder bak Hokholt. Lillebror Simen Jevne Arnesen gjorde et godt løp i H17-18-elite. Etter å ha startet som nummer 12 klatret han opp til en sjuendeplass etter å ha holdt unna for to konkurrenter i spurten. Sindre Rønning Huber fra Tynset ble nummer tre i samme klasse.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke