16. jul
Sliter: Fart og Abdale Hussein Ahmed sliter poengmessig om dagen.
 
Fart fikk fire drømmescoringer imot
Engerdal og Fart sparket i gang høstsesongen og hjemmelaget fikk en drømmestart. 5–0 til Engerdal lyver veldig.

Publisert: 28.jul.2017 21:50
Oppdatert: 28.jul.2017 21:57

Fart som kun har sanket tre poeng på vårsesongen, fortsetter tapsrekken. Etter 90 spilte minutter har Fart sluppet inn 31 mål på sine fem bortekamper. Det er i snitt litt over seks mål per kamp. Nå var ikke dette en typisk 5-0-kamp. Fire av hjemmelagets mål var av det utrolige slaget. Fire langskudd som ikke en keeper i verden hadde reddet, ifølge Fart-trener Marius Overmo.

– Det er ikke ofte jeg skryter av motstanderen, men det må jeg gjøre etter denne kampen. Det var så fine mål at det nesten var en fryd å se på. Sjøl om resultatet ikke ble bra, gjorde vi ingen dårlig kamp. Vi jobber og sliter, og vi tror på at vi skal klare å snu dette. Det er kun seks poeng opp til sikker plass. Det er et mål vi skal jobbe for, sier trener Marius Overmo.

Best på Fart var midtstopperduoen Jan Åge Leonsen Sandviken og Geir Marius Åvangen

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke