20. jul
Harde tak: Haytam Bellhcen i duell med Magnus Larsson Rodvang (t.h.).
 
Fart klarte nesten å utføre et ransforsøk

Publisert: 26.mai.2017 22:16
Oppdatert: 26.mai.2017 22:36

Fart spilte ultradefensivt i de første 45 minuttene og lykkes med det. En sjanse og et mål. Ottestad kom tilbake og scoret seiersmålet et minutt før slutt.

Fart – Ottestad 2–3.

Det er lov å spille defensivt og det er lov til å ha ni mann i forsvar. Det gjorde Fart og klarte nesten å kapre ett poeng. Etter at Ottestad hadde ballen nesten hele første omgang, var det Fart som ledet. Ottestad satte opp tempoet og fikk to scoringer på ni minutter i andre omgang.

Fart er ikke det laget som gir seg, og ga alt i samtlige situasjoner og fikk sin redusering. Ett minutt før slutt satte Ottestad inn seiersmålet. Stor glede i Ottestad-leiren og desto mer skuffende i Fart-gjengen. På Fart likte vi best Haytam Bellhcen. En spiller med en herlig innstilling til alt han gjorde. På bortelaget spilte Erik Hulleberg godt og som vanlig var Marcus de Flon god.

Mål for Fart: Espen S. Myhre, Simen Olbergsveen. Mål for Ottestad: Herman Roseth, Adrian Hoel og Christian Løvås.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke