20. jul
Tett snøvær: Dorthea Glorud i duell med en Lyn-forsvarer i starten av kampen. Heldigvis ga snøværet seg.
Foto: Pål Jacobsen.
 
Fart tapte knepent igjen
(Lyn - Fart 2-1) Lyn var det klart beste laget, men med sluttspurten til Fart kunne det ha blitt poengdeling.

Publisert: 23.apr.2016 19:26
Oppdatert: 24.apr.2016 16:46

For Fart ble dette en kamp der laget hadde ballen lite, spesielt i de første 45 minuttene. Lyn hadde spillere som var god på det meste, men Fart forsvarte seg mesterlig.

Anført av en meget opplagt Maren Andersen i midtforsvaret, stoppet  Fart det aller meste.

Trener Frode Bekk måtte nok en gang se laget sitt tape med minste margin.

    - Vi tapte fortjent, men spilte årsbeste. Lyn er det rett og slett klasse over. Vi får ta med oss det som var det positivt i laget og det var det mye av, sa trener Bekk.

Maren Andersen spilte en meget god kamp i midtforsvaret. Hun sikret sine backer på en glimrende måte, for Lyn ville for en hver pris komme fram på kantene. Problemet for Lyn var at Maren Andersen leste spillet litt kjappere enn Lyns kantspillere.

Nok en gang spilte keeper Marianne Aaberg en god kamp. De siste ti minuttene spilte hun så offensiv at hun spilte nesten midtstopper. Herlig å se, så lenge Fart sendte det som var av spillere fram i banen for å få en utligning.

Spissene Dorthea Glorud og Camilla Bekkevold var ikke verdens beste venner med ballen i denne kampen, men innsatsen på begge to, kan ingen ta fra dem. Hvor mange kilometer de to løp, vet vi ikke, men det var mange.

Maja Grøneng Flengsrud scoret målet til Fart. Ett mål av det fine slaget. Etter en corner, får hun ballen på rundt 15 meter. Hun banker til ballen som går knallhardt i nettet.

Lyn - Fart 2-1. Mål: 1-0 Frida Leonardsen (62), 2-0 Andrea Willa (65), 2-1 Maja Grøneng Flengsrud (73).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke