15. sep
NYTT EM: Ida Elise Enget fra Folldal er klar for et nytt EM-sluttspill når hun reiser til U19-EM. I går klarte hun og Team Strømmen så vidt å slå Fart.
 
- Bare seier å juble for
Ida Elise Enget fra Folldal, nå fast inventar på Strømmens toppserielag, jublet ikke over gjennomføringen av kampen mot Fart. - Vi har bare seieren å juble for, mente hun.

Publisert: 30.jun.2008 06:02
Oppdatert: 15.apr.2014 09:10
LILLESTRØM: Ida Elise Enget er inne i sin tredje sesong i Strømmen, hvor hun har spilt i kombinasjon med skolegang på NTG i Kongsvinger.

Enget har gjort det såpass bra de siste årene at hun har fulgt med på lasset i landskampene i aldersbestemte årsklasser opp igjennom. Til helgen reiser hun med U19-laget til EM-sluttspill, der Norge skal møte Spania, Italia og Frankrike.
- Målet er å gå videre, sier Folldal-jenta som ikke følte at hun fikk vist hva hun er god for mot Fart.
- Fart er et duellag, noe vi spesielt fikk merke de siste 45 minuttene. Vi for vår del ble for stillestående, manglet tempo og hadde store problemer med å skape sjanser.
Ida Elise Enget regner med å spille mange år i Strømmen:
- Jeg trives utmerket i klubben og regner med å kombinere spill her med enten jobb eller videre studier i årene som kommer, sier hun.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke