17. sep
 
- Bare tynn teori kan redde oss nå
Fart-trener Anders Bredesen har i det lengste nektet å gi opp Farts sjanser til å fortsette i eliteserien i fotball for damer. Etter tapet mot Amazon sist helg, innrømmer han at Fart bare kan reddes av teorien.

Publisert: 06.sep.2008 06:06
Oppdatert: -
HAMAR: - Og den teorien er tynn den også, sier Bredesen og legger til:

- Hvis vi skal redde plassen, bør vi nok vinne resten av kampene utover høsten. De fleste som vet litt om fotball, vet hvor vanskelig det er.
Likevel forsøker Bredesen, etter beste evne, å holde både optimismen og motivasjonen oppe.
- Vi tar hver kamp som en ny utfordring. Vi må ikke miste motet, selv om tapet for Amazon var et skudd for baugen.
Anders Bredesen og Fart går på banen mot Asker for å prøve å vinne.
- Vi må tore å forsøke, selv om det ser mørkt ut med hensyn til fortsatt toppserieeksistens. Det er alltid noe å lære av det vi driver med uansett, sier Bredesen som så smått har begynt å se fram til neste år.
Noen sonderinger med dagens spillere er allerede gjennomført, og så langt har ingen sagt at de ikke går på en sesong til. Men klubben trenger forsterkninger. Med 38 spillere til tre lag i seriespillet, blir det mange kamper på enkeltspillere.
- Vi kunne godt vært flere, men problemet er at vi ikke har eller får penger å kjøpe spillere for, sier Bredesen. Han har ikke tatt ut laget som skal møte Asker søndag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke