15. sep
 
- Gleder oss til hjemmearenaen
Farts fotballkvinner spiller hjemmekampene sine på Briskeby og reiser distriktet rundt for å finne treningsbaner.

Publisert: 20.mai.2008 08:09
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi gleder oss til baneanlegget på Fart står klart. Da kan vi også finne igjen identiteten vår skikkelig, sier Fart-trener Anders Bredesen.

Han gjør det klart at jentene synes det er storveis å spille på Briskeby, og mye kan tyde på at de også spiller der mot Kattem 31. mai og Amazon Grimstad 7. juni - i tillegg til kveldens kamp mot Fløya.
Hjemmemøtet med Kolbotn 14. juni kan bli den første seriekampen hjemme på Fartbana.
- Slik situasjonen er på Fartbana nå, er det ikke kapasitet til å ta seg av treninger og kamper til alle lag, og jeg ser fram til at anlegget blir klart i midten av juni en gang. Da kommer vi også inn i faste rutiner med både tidspunkt og sted for treningene, sier Bredesen.
Han har svært takknemlig for velvilligheten fartingene møter. Klubbene i distriktet har stilt opp for Fart som har trent på Ådalsbruk, Jømna, Ilseng, Børstad, Prestrud og som har hatt tre treninger på eget gras i Øvre Vang.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke