buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NESTEN FERDIG SCORET: Anette Pedersen har rundet en Kolbotn-forsvarer og har bare igjen å plassere ballen forbi Kolbotn-keeperen, men skyter utenfor.
 
- Livredde for å tape, livredde for å vinne
Fart - Kolbotn 1-3: Fart hadde Kolbotn på gaffelen den første halve timen av lørdagens toppseriekamp, men da laget forsto hva som var i ferd med å skje, kom panikken. Fart trakk seg bakover på banen og overlot mye av spillet til Kolbotn.

Publisert: 16.jun.2008 06:00
Oppdatert: -

LØTEN: - Vi er livredde for å tape, men vi er også livredde for å vinne fotballkamper, oppsummerte Fart-trener Anders Bredesen etter en kamp der Fart-jentene viste at de har noe å fare med, selv mot noen av toppseriens beste lag.

Fart både kunne, og burde, tatt ledelsen i kampen etter 16 minutters spill da Anette Pedersen bommet på mål med Kolbotn-keeper Christine Colombo Nilsen som eneste hindring.

Overrasket
Anette fikk tatt ned returen på et skudd, rundet en Kolbotn-forsvarer og skjøt 20 centimeter utenfor fra sju-åtte meter. Avslutningen er på mange måter typisk for årets utgave av Fart. Spillerne virket fortsatt å være vaksinert mot scoringer, helt til innbytter Sunniva Wennersgaard satte hode til en corner som gikk rett i nettmaskene.

- Jeg vet ikke hva som skjedde da jeg ikke scoret på den kjempesjansen jeg fikk på 0-0. Kanskje ble jeg overrasket, sa Anette Pedersen.
- Jeg så at Kolbotn-keeperen kom ut for å gjøre målet mindre og det lyktes hun med. Da tenkte jeg at jeg skulle plassere ballen nede i nærmeste hjørne, men dessverre gikk ballen på feil side av stanga.

Snakker for døve ører
- Tragisk at vi ikke scorer på slike sjanser, sa Anders Bredesen, men la til at det var ikke ved den anledningen alene at Fart tapte kampen.

Bredesen har mast i hele år om at laget skal bli flinkere til å holde seg samlet over hele banen, men han taler fortsatt for døve ører. Det kan virke som om spillerne ikke har selvtillit nok til å prøve å følge taktikken i kampene.
Også Anette Pedersen var inne på dette med å tore. Selv tok hun initiativ til å avlaste Farts ensomme og allestedsnærværende spiss, Inger Helene Hafsahl Karset, på offensiven en timinuttersperiode av Farts gode periode i begynnelsen av kampen, men hun savnet at flere av lagvenninnene tok tak på samme måten.

Ni poeng opp
- Vi må tore å fylle på med folk i angrep og vi må tore å ta med oss laget oppover på banen. Det har vist seg at de gangene vi lykkes i få med flere folk framover, klarer vi å sette press på motstanderne. Men oftest blir vi for feige og avventende.

- Jeg begynner å bli litt smålei av at vi presterer bra i perioder, men glipper på enkle og avgjørende ting, sier Anders Bredesen. Med Larviks seier over Kattem i går, begynner avstanden opp til nærmeste lag å bli farlig stor. Med ni poeng opp til Larvik, må Fart belage seg på å ta poeng mot lag de ikke hadde tenkt seg muligheten av å ta poeng fra.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat