buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Anders Bredesen
 
- Må bare tro vi kan snu det
Desidert jumbo etter 13 kamper med fire scoringer og null poeng. Ni poeng opp til Larvik og Trondheims-Ørn. - Men vi må bare tro at vi kan snu det, sier Farts trener Anders Bredesen.

Publisert: 02.sep.2008 06:05
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi liker dårlig å stå med «smultring» når ni seriekamper gjenstår. Derfor må vi bare tro at det kan snu seg mot Trondheims-Ørn hjemme på Fartbanen i kveld, sier Farts trener, som er evig optimist.
Konsekvenser
- Det er alltid «hope in a hanging snore», som Nils Arne Eggen sa. Jentene kan umulig spille to så dårlige kamper på rad. 1-5 mot Amazon var så dårlig, at det får konsekvenser. Det blir nye folk i startelleveren, pluss rokeringer innad i laget, forteller Bredesen:

- Det er fremdeles 27 poeng å spille om. Vi må nok ha minimum 15 poeng for å klare oss. Jeg innrømmer at mulighetene til en viss grad begynner å bli teoretiske, sier Farts trener.

Far mot datter
I kveld kommer Trondheims-Ørn til Fartbanen. Et lag som bare har ni poeng, men som bare har tapt med ett og to mål mot de gode klubbene.

- I laget finnes det to OL-spillere og fem-seks jenter som er aktuelle på U19- og U21-landslagene.
Anders Bredesen kan også ønske sin egen datter, Lene, velkommen til Øvre Vang. Hun spiller som kjent for Trondheims-Ørn.
PS: Fart tapte 3-0 borte for Trondheims-Ørn 22. april
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat