15. sep
GIR IKKE OPP: Fart-kaptein Ingunn Røe er krystallklar på at Fart skal gjøre det de kan for å sikre plassen i toppserien.
 
- Vi gir ikke opp
Fart - Kattem 1-2 Fart-kaptein Ingunn Røe er klinkende klar på at jentene fra Øvre Vang skal gjøre det de kan for å redde plassen i toppserien. Der i gården er det ikke snakk om å gi opp.

Publisert: 02.jun.2008 06:00
Oppdatert: -

HAMAR: - Nei, skulle vi gi opp nå, er det ingen vits i å drive med dette. Vi gjorde en av våre absolutt beste kamper mot Kattem, og jeg synes det er bittert å tape, sier Fart-kapteinen som lørdag scoret Farts andre mål i toppserien.

Null poeng og 2-37 i målforskjell er naturligvis ikke hyggelig tabellesning. Ingunn er klar på at det er litt tungt for tiden, og at Fart ikke er flinke nok til å sette de mulighetene som oppstår.

For lavt minstenivå
- Vi må ha mer presisjon og trøkk i boksen. Dessuten er minstenivået vårt altfor lavt, mener Ingunn Røe.

Fart-kapteinen hadde håpet på poeng mot Kattem, men nå får de to nye sjanser hvor Ingunn mener det er realistiske å plukke poeng; i morgen og lørdag. I morgen møter jentene Larvik borte, og lørdag kommer Amazon Grimstad på Hamar-besøk, Det er de to lagene som ligger rett over Fart på tabellen med henholdsvis tre og seks poeng.
- Jeg mener vi kan matche Larvik og Amazon. 

- Og uten poeng?
- Da ser det svartere ut, men det er mulig å slå Team Strømmen før vi går ut i ferie, og så har vi nye muligheter til høsten. Vi gir oss ikke. Serien varer til i november fastslår Far-kapteinen.
Og bare for å ha nevnt det: 1. november spilles den siste serierunden med Fart mot Amazon i Grimstad.
Og skal Fart unngå nedrykk, må de også ha to lag bak seg når årets poengregnskap gjøres opp.

På talefot med Kattem
Det skulle - og det burde - ha vært muligheter for Fart-poeng mot Kattem lørdag, men fartingene mangler det lille ekstra til å avgjøre jevne kamper. Det kan helt sikkert både Anette Pedersen og Monica Treseng skrive under på. I 1. omgang hadde de hver sin sjanse som spillere med flyt, scorer på.

Akkurat den evnen var sterkere hos gjestene.
Kattem utnyttet først sjansen på en corner, som Fart-spillerne trodde keeper Marianne Jacobsen skulle plukke ned, rett før pause. Og tidlig i 2. omgang ordnet gjestenes Marit Moen 2-0 da hun stakk gjennom et flatt og stillestående Fart-forsvar.

- Uflaks igjen!
- Uflaks igjen, var trener Anders Bredesens første kommentar etter tapet. Han var godt fornøyd med mye av det jentene gjorde, men hadde mye å utsette på duellspillet.

- Vi var altfor pinglete i duellspillet, og der må vi bli mye flinkere i de neste kampene. Jeg synes vi slapp inn to unødvendige baklengsmål, for i forkant av begge scoringene tapte vi duellene, sier Bredesen, som skulle rett hjem for å se kampen en gang til - på video.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke