17. sep
Fart tapte 2 - 0: Her er Camilla Bekkevold i fint driv.
 
- Vi kjemper knallhardt, men...
Nok et bittert tap for Fart-jentene.

Publisert: 23.jun.2013 19:11
Oppdatert: -

Etter en meget god første omgang var det kun sekunder som gjenstod da Ingeborg Nordheim satte inn 0-1. Mina Kjørum mente at Fart kunne fått med seg poeng hadde de holdt 0-0 til pause.

Glapp det siste minuttet
- Vi jobber kjempehardt og vinner mange dueller. Selv om Grand Bodø har ballen mye så er vi på høyde med dem, selv om de topper tabellen. Derfor var det utrolig kjedelig at vi slapp inn 0-1 kun sekunder før dommeren blåser av første omgang. Jeg er sikker på at vi hadde fått med oss et resultat om stillingen hadde vært 0-0 til pause.

Fart startet kampen bra og Grand Bodø slet kraftig med å spille seg til sjanser. Vertene la seg bakpå og lot gjestene styre mye av banespillet. Allikevel klarte Grand å komme seg til de helt store mulighetene før et par sekunder før slutt. Ingeborg Nordheim dro av en Fart forsvarer før hun så at Tonje Lilleløkken stod langt ute. Da grep hun muligheten og lobbet ballen perfekt i mål. Dermed stod det 0-1 til pause, men Fart hadde langt ifra blitt rundspilt.

Etter pause skjedde det svært lite før i det 75 minuttet da Elisabeth Danielsen hamret inn 0-2 som punkterte kampen. Selv om Fart presset på, skapte de ikke nok problemer for gjestene fra nord. Dermed ble alle poengene med hjem til Bodø. Mina Kjørum syntes også at det var veldig trist at Hanne Neby har spilt sin siste kamp for Fart, før hun drar til USA.

Kommer til å savne Hanne
- Det er selvfølgelig veldig trist at vi mister Hanne (Neby). Hun er en veldig viktig spiller for oss og vi skulle selvfølgelig ønske at hun bare kunne holde seg hjemme. Samtidig skjønner vi jo at man ikke takker nei til en slik mulighet. Nå får vi bare fortsette å trene masse og bli enda bedre, slik at vi er klare når ferien er over.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke