buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Årsbeste: Kantspiller Camilla Bekkevold (t.h.) spilte godt helt til hun måtte ut med en liten skade. Her løper hun forbi sin oppasser. Foto: Pål Jacobsen
 
- Vi må gjøre noe til neste kamp
Fart-trener Frode Bekk varsler forandringer til neste kamp mot Lyn. Lørdag ble det baklengs helt på slutten - igjen.

Publisert: 26.mai.2014 04:00
Oppdatert: 26.mai.2014 03:59

Innsatsen var endelig tilbake i Fart-laget, uten at det hjalp denne gangen.

Selv om det var hjemmelaget var det beste laget, bet Fart godt fra seg. Den store forskjellen var Øvrevoll Hosles spiss Silje Nyhagen. Hun scoret fire mål og var i en egen klasse ute på kunstgresset.

Fart virker fortsatt veldig usikre, spesielt i de bakre rekker.

Forandringer må til

- Vi må gjøre noe til neste kamp. Det fungerer ikke i det hele tatt. Vi har flere alternativer. Hva vi gjør og hvem som må ut, er noe jeg må tenke på i noen dager, sier trener Bekk.

Tar vi for oss en og en spiller i den bakre fireren, så er ingen av de dårlige fotballspillere. Problemet er at samarbeidet som må ligge i bunn, ikke er til stede om dagen.

Landslagsspiller Marit Bratberg Lund på venstre backplass, er den spilleren som gjør færrest feil. Hun er på vei opp mot god gammel form etter en langvarig skade.

Heller ikke veteranene på midtbanen er i storform. Ane Olsen har vært bedre før, selv om hun til tider viser hva hun er god for. Linda Stubsveen hadde en dårlig førsteomgang, men spilte seg opp jo lenger kampen varte.

Lene Bredesen er sikkerheten sjøl, selv om også hun har spilt bedre.

Best av utespillerne var kantspiller Camilla Bekkevold. Hennes spill i de første 45 minuttene, var klart årsbeste. Hun måtte dessverre gi seg etter 68 minutter, etter å ha fått en kjenning av en gammel skade.

Best igjen

Keeper Tonje Lilleløkken har sluppet inn hele 11 mål på de to siste kampene, men har vært Farts beste likevel.

- Det hjelper lite å være god, så lenge vi slipper inn altfor enkle mål. Jeg føler jeg har tatt mange steg i det siste, så det får være trøsten denne gangen, sier Lilleløkken.

- Tonje reddet mange fine skudd og var god. Skal jeg være pirkete, så kunne hun kanskje ha reddet mål nummer tre. Uansett så taper vi fortjent. Og det irriterer meg at vi nok en gang slipper inn mål på slutten, sier Bekk.

Nå venter Lyn Oslo hjemme førstkommende torsdag. Det er et lag Fart bør og kan slå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat