hacklink
18. sep
Fornøyd: Dametrener, Frode Bekk er henrykt over millionarven Fart FL er testamenter.FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
-Gåsehud av at noen bryr seg så mye
Farts dametrener, Frode Bekk er strålende fornøyd med arven Fart FL har blitt testamentert, men skulle gjerne sett at litt av pengene gikk til det sportslige.

Publisert: 01.aug.2014 04:00
Oppdatert: 01.aug.2014 03:59

Frode Bekk fikk vite den gode nyheten av ett av Erling Andreassens familiemedlemmer tirsdag.

- Det er vanvittig stort at Fart har betydd så mye for noen! Jeg får gåsehud av at noen kan bry seg så mye om Fart, sier Bekk.

Helt greit å betale gjeld

Dametreneren vet at pengene mest sannsynlig vil gå til å slette klubbens gjeld, men han ser også muligheten for at noe kan dryppe over på klubbens sportslige satsing over tid.

- Jeg vet at Trond Kristensen og resten av dem som har ansvaret for arven kommer til å forvalte pengene på en meget god måte, sier Bekk før han fortsetter:

- Jeg har ingen formening om hva pengene bør brukes til, men vil tro at det går til å betale klubbens gjeld, og det er helt greit, sier Bekk.

Ser muligheter i framtida

Hvis Fart skulle bestemme seg for å betale all langsiktig gjeld, som nå er 2,8 millioner, vil det frigi et sted mellom 20- og 30 tusen i måneden. Det er penger Bekk håper kan gå til det sportslige.

- Det vil kanskje på sikt gi penger til A-laget og resten av Farts sportslige satsing, sier treneren og begrunner:

- Hvis klubben en gang i framtida eventuelt ikke vil trenge å betale noe for anlegget vil det være mulig å spare mye penger. Som igjen kan gi muligheten til å satse enda mer på damelaget.

Bekk sitter for øyeblikket på en svært tynn stall og skulle gjerne sett at den ble styrket i nærmeste framtid, men vet at det blir uten pengestøtte fra ledelsen i klubben.

- Fart har aldri har brukt penger på spillere, og kommer mest sannsynlig aldri til å gjøre det, og det er greit, sier Bekk.

Han er på konstant utkikk etter spillere som kan styrke Fart-stallen, og denne uka har han brukt blant annet Norway Cup til å se på eventuelle nysigneringer.

- Siden samarbeidet klubbene imellom her i distriktet er så dårlig som det er må man finne klubber utenfor Hamar-området å samarbeide med, sier Bekk som kan røpe at han har vært i kontakt med Vålerenga den siste tiden om en mulig overgang for Mille Thunem. Det vil være en sårt trengt signering for klubben som kjemper for å unngå nedrykk i 1. divisjon.

Skal vise at det betyr noe

Da Fotballaget Fart mottok en slik sum fra en trofast og engasjert supporter var Bekk klar på at klubben måtte gi noe tilbake.

- Selvfølgelig skal vi vise at dette betyr noe for oss. Det handler om gjøre alt som står i vår makt for å holde oss i 1. divisjon, avslutter Bekk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke