hacklink
18. sep
Mål: Ane Storødegård satte inn 2-0 til Fart.
Foto: Truls Hovelstuen Blystad
 
Endelig hjemmeseier for Fart-jentene
Fart hadde til gode å vinne på hjemmebane denne sesongen, men mot Byåsen løsnet det skikkelig, Med 4-0-seier kunne Fart-jentene innkassere viktige poeng for å klare seg i divisjonen.

Publisert: 05.sep.2015 18:48
Oppdatert: 05.sep.2015 18:59

Fart-jentene startet godt, og Ingrid Kvernvolden hadde en stor sjanse etter bare 13 minutter, men det resulterte ikke i mål. Rett etterpå fikk Byåsen en dobbeltsjanse, men keeper Lisabet Johansen reddet begge forsøkene. Etter det handlet det meste om Fart, og både Ingrid Kvernvolden og Ane Storødegård scoret i den første omgangen, slik at Fart gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Fortsatte etter pause

Etter pause bare fortsatte de, og Kristine Lonkemoen og innbytter Sigrid Lierhagen scoret før kampen var slutt, det siste ett kjempeskudd fra 30 meter - over keeper og inn i nettmaskene. Byåsen kom på noen småfarligheter, men kampen endte 4-0.

Bekk fornøyd

Trener Frode Bekk var fornøyd etter kampen. 

- Jeg synes vi vinner fortjent, selv om resultatet ljuger litt. Vi er ikke fire mål bedre enn Byåsen i denne kampen. Vi er effektive og det er jeg fornøyd med, forteller Bekk, som sier det var godt med en seier etter en tung periode.

- Vi var ikke gode mot Urædd borte sist, og dårlige kampen før det igjen også, så en seier her var en opptur. Vi må satse på å klare oss, og det er en veldig jevn serie, så vi må være skjerpet.

Han trakk frem Ingrid Kvernvolden, Dorthea Glorud og Kristine Lonkemoen som de spillerne som skilte seg ut på Fartbana lørdag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke