hacklink
buy instagram followers
19. sep
FULL FART: De 87 deltakerne på Farts jentefotballskole møttes til turnering onsdag.
 
87 fotballjenter

Publisert: 19.aug.2008 06:11
Oppdatert: -
ØVRE VANG: Farts jentefotballskole blir bare større og større. I år har 87 fotballspillere lært av A-lagsspillerne på det nye kunstgresset.

Da HA møtte opp på Fartbana, var de 87 fotballjentene travelt opptatt med turnering. De representerte lag som Umeå, Djurgården og Malmö.
Og det de viste fram hadde de lært av A-lagspillerne i Toppserien.
- Vi har hatt med oss 20 instruktører fra Farts dame- og juniorlag. De har trent jentene fire ganger om dagen, og vi har hatt mange forskjellige temaer. Det meste går på å utvikle basisferdigheter, forklarer sportslig ansvarlig og A-lagsspiller, Ida Grubben.
Hun mener at en egen fotballskole for jenter er veldig viktig for utviklingen deres:
- Jeg tror det er smart å holde gutter og jenter atskilt på slike skoler. Det gir jentene større trygghet, og da lærer de mye bedre. Denne halvuken har gjort nesten alle av deltakerne våre bedre, og det er det viktigste.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke