Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
God med ball: Marit Bratberg Lund er god med ballen i beina. Her sender hun en pasning til en medspiller. foto: Eirik østrem salsten
 
Ambisjoner om a-landslagsspill
Marit Bratberg Lund leverte en solid forestilling mot Fløya. 15-åringen bidro med ett mål og en målgivende pasning. Nå har hun satt spill for a-landslaget som mål for framtiden.

Publisert: 26.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Fart tok søndag formiddag imot Fløya til dyst på Fartbana. Det ble til slutt en målrik affære som publikum fikk være vitne til. Med tre reduseringer like før slutt ble det meget spennende for Fart sine tilhengere på tribunen. Spilleren som markerte seg mest på Fart-laget var talentet Marit Bratberg Lund.

Full av lovord

Fart-trener Frode Bekk var etter kampen full av lovord om banens beste spiller, Marit Bratberg Lund.
- Hun har masse kvaliteter, og har forbedret seg masse i forsvarsrollen siden hun begynte å trene med oss. Offensivt er hun helt rå, med den pasningsfoten hun har og fotballforståelsen hennes er hun et kjempetalent, sier Bekk.
Treneren presiserer også at han vurderer å begynne å bruke henne i en mer offensiv rolle for å få utnyttet alle de offensive kvalitetene hun har i verktøykassa.

Frykter nedrykk

Fart sin entusiastiske trener innser at de muligens må gi slipp på Bratberg Lund hvis rykker ned for andre året på rad.
-Skal hun utvikle seg videre blir vi nødt til å videresende henne til en bedre klubb hvis det blir nedrykk.

Vil spille videre i fart

- Første divisjon er en fin liga for meg å spille i. Jeg håper vi klarer oss sånn at jeg kan fortsette å utvikle meg i Fart, sier Bratberg Lund. Hun er likevel litt usikker på hva det blir til om Fart skulle rykke ned.

Fart-backen har gjort det bra for det norske jenter-16 landslaget og har levert fire mål på ni kamper som back. Det lar seg høre.


A-landslaget som mål

Når Marit Bratberg Lund blir spurt om hva som er hovedmålet i framtiden, har hun svaret klart.
-Det må vel være å komme med på a-landslaget, det!
Hun sier også at det er svært motiverende nå som a-landslaget klarte sølv i fotball-EM. Om hun fortsetter egen utvikling, og Frode Bekks lovord stemmer, kan det være et realistisk mål for det 15-årige talentet hos Fart.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke