hacklink
Trener Taugbøl: - Vi ga dem to mål
17. sep
Naomi Griffin.
 
Trener Taugbøl: - Vi ga dem to mål
(Fart - Arna-Bjørnar 1-3) Fart var bra med før pause, men var ineffektive og slapp inn for enkle baklengsmål.

Publisert: 05.mai.2019 14:28
Oppdatert: 05.mai.2019 16:21

Fart-trener Finn Willy Taugbøl sa dette etter kampen:

- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi er upresise og hadde unødvendig mange balltap. Vi er nødt til å trene på det defensive framover. Det blir for mange baklengsmål, dessverre. Vi ga dem to mål. I etterkant ser jeg at det burde kommet noen bytter tidligere, sier Finn Willy Taugbøl til HA-sporten.

Fart-spiss Mina Kjørum sa dette etter kampen:

- Vi må sette sjansene. Vi har sjanser nok i denne kampen, sier Mina Kjørum, og legger til:

- I tillegg kan vi ikke slippe inn så enkle mål, sier Kjørum, som var Farts beste spiller søndag. 

Oppsummering av kampen: En bra gjennomført 1. omgang, men baklengsmålene ble for enkle. Arna-Bjørnar fikk spille seg for enkelt gjennom på 0-1. Emilie Nautnes fikk en enkel jobb. 1-2 så også veldig enkelt ut. 1-3 kom tidlig i andre omgang da keeper Lene Lauve glapp en ball. Returen ble satt kontant i mål. Farts mål før pause kan skrives på pluss-kontoen. Julie Blakstad fant Mina Kjørum: Bra pasning og bra avslutning. Det var et klasseangrep av hjemmelaget. 

Etter pause ble det veldig mye Arna-Bjørnar. Fart-laget ble baktungt, og løp mye mellom. Hjemmelagets spillere virket slitne de siste 20 minuttene. Det positive var at hjemmelaget skapte de to største sjansene i denne omgangen helt på slutten av kampen, men verken Mina Kjørum eller Dorthea Glorud klarte å overliste Arna-Bjørnar-keeper Oda Bogstad på slutten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke