15. sep
SKUFFET: Frode Bekk var ikke fornøyd etter 5-2-tapet mot Lyn.
FOTO: Rune Steen Hansen
 
- De var bedre enn oss i alt
Fart var aldri i nærheten av å ta poeng borte mot Lyn onsdag kveld. 5-2-tapet var trener Frode Bekk langt ifra fornøyd med.

Publisert: 07.okt.2015 22:46
Oppdatert: 07.okt.2015 23:40

– Vi var sjanseløse. Vi hang ikke med og de var bedre enn oss i alt. Vi ble fraløpt og slått trekanter rundt, sier Bekk.

Fem baklengsmål

Kristin Mikaelsen scoret det første av i alt fem Lyn-mål, etter elleve minutter. Så holdt Fart unna i snaue 20 minutter før Ane Nyløkken Helseth var uheldig og satte ballen i eget nett.

Lyns Andrea Willmann fullførte så sitt hattrick med tre scoringer på rad, før Maja Grøneng Flengsrud og Nyløkken Helseth pyntet på resultatet for Farts del. Midtbanespiller Ane Olsen var sammen med keeper Lisabet Johansen og Dorthea Glorud de eneste som fikk godkjent av treneren.

- Ane var en av de beste utpå bana, Lisabet hadde ikke skylda i noen av målene og reddet mye ellers, Dorthea løp og jobbet hardt hele kampen. Resten var ikke i nærheten.

Ikke trygge ennå

Etter 3-0-seieren over Haugar i helgen ville ikke Bekk gå med på at laget hans hadde fornyet kontrakten i 1. divisjon, selv om det er åtte poeng ned til nedrykk. Etter tapet mot Lyn ville han i hvert fall ikke gå med på at plassen var reddet.

- Lyn er et lag vi burde være omtrent like gode som, men det var vi ikke i dag. Jeg tror ikke vi taper resten av kampene og rykker ned, men vi ser at vi har et problem, sier Bekk.

Fart stilte med følgende lag (4-5-1): Lisabet Johansen – Sina Sagbakken (Ane Storødegård fra 70.), Maren K. Andersen, Gina E. Bryhni, Ane N. Helseth – Kristine Lonkemoen, Ane Olsen, Maja G. Flengsrud, Dorthea Glorud, Camilla Bekkevold – Sigrid Lierhagen (Marie Skjeltorp fra 80.).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke