buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Lettelse: Fart-jentene kunne endelig juble for seier i 1. divisjon. Foto: Pål Jacobsen
 
Endelig tre poeng
Fart-damene har slitt hittil i sesongen, men mot Kongsvinger løsnet det skikkelig for de røde. Trener Frode Bekk var lettet over å endelig få første seier i serien.

Publisert: 21.mai.2017 21:36
Oppdatert: 21.mai.2017 22:07

Kongsvinger - Fart 0-3

Fart hadde kun tatt ett poeng før kampen mot Kongsvinger. Det var forrige serierunde mot Grei. Lørdag løsnet det endelig for Fart.

Fart startet klart best, og Camilla Bekkevold sendte gjestene i føringen allerede etter 15 minutter på et fint frispark. Natalie G. Nilsen økte ledelsen for Fart rett etter på en utsøkt lobb. 0–2 til Fart etter 22 minutter. Kampens siste mål satte Maren Kristine Andersen i mål, etter at Kongsvingers keeper hadde reddet straffespark som Dorthea Mørkved Glorud hadde skaffet.

Dermed var sesongens første serieseier for Fart-damene sikret.

Frode Bekk synes det var godt at seieren endelig kom.

– Dette var viktig for hele gruppa, og for å få opp selvtilliten til jentene igjen. Vi har hatt litt stang ut til nå i sesongen, så det var viktig å se at vi kan lykkes. Vi jobber veldig bra som lag gjennom hele kampen, og jobber for hverandre. Vi vinner fullt fortjent, sier han.

Bekk håper nå det snur for Fart.

– Jeg håper dette blir et vendepunkt i sesongen, og at dette kan bli veldig bra framover. forteller Fart-treneren.

Fart klatrer da over streken i 1. divisjon, og står nå med fire poeng. Urædd topper tabellen med ti poeng. Camilla Bekkevold og Ida Svindland var Farts beste.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat