hacklink
buy instagram followers
19. sep
MÅLSCORERE: Tre viktige spillere i høstsesongens første hjemmekamp. Fra venstre ser vi Marthe Taugbøl, Anniken Sætre Pedersen og Maren Kristine Andersen.
Foto: Pål Jacobsen
 
Fart best i det meste
Fart spilte en stor kamp og Byåsen skal være glad det bare ble tre baklengs. Marthe Taugbøl debuterte på hjemmebane og spilte en glimrende kamp. I tillegg scoret ungjenta det viktige 2-1-målet.

Publisert: 26.aug.2017 18:49
Oppdatert: 26.aug.2017 18:48

Fart - Byåsen 3-1.

Fart fikk en svak start ved at Byåsen scoret etter bare fem minutter. Litt slett forsvarsspill, men det var også den eneste feilen den bakre fireren gjorde i hele kampen.

Marthe Taugbøl er bare 17 år og kom fra Kongsvinger i sommer. Debuten på hjemmebane kunne ikke blitt bedre. Ikke bare scoret hun, men vi fikk se en spiller som er god med begge beina, stor spillerforståelse og meget gode pasninger. Her har Fart fått en klassespiller.

Sammen med Lene Bredesen på midtbanen, ble det feigt parti. Byåsen var ikke i nærheten av å gi de to spillerne kamp.

Midtstopper Maren Kristine Andersen scoret Farts første mål etter 33 minutter. Duellspilleren har slitt med litt svake pasninger tidligere. Mot Byåsen så vi ingen feilpasninger. En stor kamp av midtstopperen.

Anniken Sætre Pedersen kom inn etter 67 minutter. Sju minutter senere kom kampens store prestasjon. Hun mottok ballen på Farts venstre side. Satte opp farten og dribler både tre og fire svimle Byåsen-spillere, før hun banket ballen knallhardt i mål. En utrolig prestasjon av innbytteren.

Vi kunne ramset opp samtlige Fart-spillere, for det var ingen svake i denne kampen.

Det var også godt å se Fart spille ball. Det har ikke vært varemerket til jentene fra Øvre Vang, men i denne kampen fikk vi se utrolige mange gode valg av spillere som ville vinne.

Trener Frode Bekk sa det slik etter kampen.

- I dag var vi veldig gode. Vi fikk en baklengs tidlig, men bare fortsatte vårt eget spill. Lene Bredesen var stor på midtbanen sammen med Marthe Taugbøl. Spiller vi slik videre, så kan det bli riktig så morsomt framover, sa en svært så fornøyd trener. 

Tre viktige poeng og tre meget fortjente poeng.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke