17. sep
BEST IGJEN: Maren Kristine Andersen var nok en gang Fart beste spiller.
Foto: Pål Jacobsen
 
Fart ble straffet knallhardt
Fart ble straffet knallhardt og ble sendt hjem nesten som slakt. Personlige feil og tvilsomme dommeravgjørelser gjorde Fart sjanseløse.

Publisert: 03.sep.2017 17:36
Oppdatert: 03.sep.2017 17:36

Fløya - Fart 4-0

Fart hadde dagen da det meste gikk imot. Mål nummer to og fire for hjemmelaget, var soleklare offside-mål.

Trener Svien Jota sa det slik om de nevnte målene.

- To mål som skulle vært avblåst for offside. Når hjemmelagets supportere sier det er offside, så tror jeg på det, sier Svein Jota.

I tillegg skulle Fart hatt et straffespark. Handsen på målstreken av en Fløya-spiller, var soleklar. Dommer Jonny Kiil klarte det mesterstykke å dømme corner i stedet.

Nå var det ikke bare de situasjonene Fart tapte kampen på. Balltap i farlige situasjoner gjorde det vanskelig for bortelaget.

- Vi kan ikke holde på sånn. Vi gir motstanderen den ene gaven etter den andre. Slike feil må lukes vekk om vi skal ha noen forhåpninger om poeng, sier trener Jota.

Fløya og Fart er to helt forskjellige lag. Fart vil holde på ballen og spille seg opp i banen, mens Fløya er stikk motsatt. Fløya hadde en spillere som var en utpreget sprinter i laget. Celine Emilie Nergård løp fra alt som var av motstandere og var en konstant trussel mot Fart. Hun scoret også kampene to første mål.

Det var ikke mange som kom opp mot det vi vet de kan i denne kampen. Midtstopper Maren Kristine Andersen var nok en gang Farts beste spiller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke