17. sep
Best: Camilla Bekkevolde (t.h.) er i knallform før seriestarten.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Fart i rute før seriestart
Sjøl om Fart tapte, er laget i rute før serieåpningen kommende lørdag. Fart produserte en haug med sjanser, men ballen ville ikke inn denne gangen.

Publisert: 07.apr.2018 21:06
Oppdatert: 07.apr.2018 21:06

Urædd - Fart 1-0

Spillermessig var denne kampen årsbeste. Godt spill og mange målsjanser, burde ha gjort at Fart kunne reise hjem med seier.

Trener Finn Willy Taugbøl var alt annet enn skuffet etter tapet.

- Dette ser veldig bra ut. Vi har bygd stein på stein siden vi startet oppkjøringen, og har bare blitt bedre. Sjøl om vi fortjente å vinne denne kampen, var dette helt greit, sier trener Taugbøl.

Spillerne var selvfølgelig skuffet etter tapet, men bør dra med seg det som var positivt. Forsvarsfireren spiller bedre og bedre. Midtstopperduoen Maren Kristine Andersen og landslagsspiller Mathilde Harviken har god kontroll i hele kampen. På midtbanen herjer Lene Bredesen fortsatt. Kantspiller Camilla Bekkevold spilte en stor kamp og var kampens beste spiller.

Trener Taugbøl er ikke bare fornøyd med spillerne. Taugbøl har med seg Inger Ane Hole og Elise Richardsen i trenerteamet og får ikke fullrost de to nok.

- Vi har fått en herlig kjemi. De to kan faget og er utrolig flinke på treningsfeltet. De gjør en herlig jobb og jeg er trygg på at dette bare blir bedre og bedre, sier Taugbøl.

Urædds mål kom ti minutter før slutt på ett straffespark.

Mina Kjørum rekker nok ikke seriestarten, etter at hun fikk en strekk i låret for noen uker siden.

Ane Nyløkken Helseth måtte ut med en kneskade i denne kampen. Om Ane rekker seriestarten, er for tidlig å si.

Fart starter serien kommende lørdag borte mot Kaupanger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke